Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Žene moraju sagorjeti da bi rekle STOP – Zdraviji sa Amelom

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Svima je već poznato da ne možemo da imamo sve odjednom, nešto mora da ispašta. Žene su pojavom društvenih mreža dobile obavezu da sve bude u savršenom redu. Djeca: uredna, sita, zdrava, školske obaveze: 5+, vannastavne aktivnosti – sve. Partner: obučen (popeglan), sit i zadovoljan. Dom: čist mirisan i uvijek uredan. Posao: nikad ne kasni, uvijek na vrijeme izvršavaj svoje obaveze, savršen odnos sa kolegama i nadređenima. Žena: uvijek sređena, uvijek nasmijana, najbolja odjeća i BOLESNA.

Žene na Balkanu su okarakterisane kao sebične ukoliko odvoje vrijeme za sebe, za svoje mentalno i fizičko zdravlje.

Zašto je svaka bolest poklon i je li život na društvenim mrežama takav kakvim ga njeni korisnici predstavljaju saznajte u novoj epizodi Zdraviji sa Amelom Ivković O'Reilly.

Aida Olević Maljević je žena sa mnogo šešira. Direktorica je kompanije Svijet Print te glavna i odgovorna urednica magazina Ljepota i Zdravlje, najprodavanijeg ženskog lifestyle magazina u BiH već 15 godina. Olević Maljević će nam iz svog ličnog iskustva govoriti o zdravstvenoj transformaciji kroz nutricionističku intervenciju i šta za nju znači korištenje monitora za glukozu.

Podcast Zdraviji sa Amelom Ivković O'Reilly gledajte i slušajte ove subote u 19 sati.

Prethodnu epizodu podcasta Zdraviji sa Amelom Ivković O‘Reilly u kojoj je gost bio Almir Maljević pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autorici

Amela Ivković O’Reilly diplomirana je nutricionistica, a trenutno pohađa magistarski studij na Middlesex univerzitetu u Londonu. Član je udruženja nutricionista Irske, udruženja nutricionista Velike Britanije i kraljevskog medicinskog udruženja Velike Britanije. Sarađuje sa stručnjacima na polju nutricionizma, herbalizma, osteopatije, refleksologije, akupunkture, kognitivne psihologije i sporta, a svoje znanje putem edukativnih postova, kao i kreativnih recepata, redovno dijeli sa blizu 30K pratitelja na društvenoj mreži Instagram.

Pogledajte još neke podcaste