Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Prirodna vs. konvencionalna kozmetika: Ne stavljajte na kožu što ne bi stavili u usta – Zdraviji

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Marinu sada čak i najbliži zovu Dia Mara, a ona će nam u novom podcastu Zdraviji sa Amelom Ivković O'Reilly ispričati kako se uopće počela zanimati za prirodnu kozmetiku, tzv. clean beauty kozmetiku.

Ova kozmetika je bez štetnih hemikalija i sintetičkih mirisa, a idealan je izbor za svaku kožu, a posebno onu osjetljivu. A kada je riječ o osjetljivoj koži, Dia Mara ima savjete i za mame, kako da čuvaju taj najveći organ kod svojih najmlađih. Sigurno ste znali da vlažne maramice nisu dobra opcija?!

Jer ne zaboravite sve što nanesete na vašu kožu završi u vašem krvotoku, a za to je potrebno samo 28 sekundi.

Otkrivamo i koji su to eko certifikati na koje trebamo obratiti pažnju, a to možete saznati ove subote u 19 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta Zdraviji sa Amelom Ivković O‘Reilly u kojoj je gost bio Elmir Ćerimagić Ćera, osnivač i predsjednik Atletskog kluba Novi Grad Sarajevo pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autorici

Amela Ivković O’Reilly diplomirana je nutricionistica, a trenutno pohađa magistarski studij na Middlesex univerzitetu u Londonu. Član je udruženja nutricionista Irske, udruženja nutricionista Velike Britanije i kraljevskog medicinskog udruženja Velike Britanije. Sarađuje sa stručnjacima na polju nutricionizma, herbalizma, osteopatije, refleksologije, akupunkture, kognitivne psihologije i sporta, a svoje znanje putem edukativnih postova, kao i kreativnih recepata, redovno dijeli sa blizu 30K pratitelja na društvenoj mreži Instagram.

Pogledajte još neke podcaste