Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Podcast Oslobođenje pomjera standarde i pokreće trendove: Za 90 dana gledali ste nas 80 godina

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Na zvaničnom YouTube kanalu Oslobođenja, posljednjih 90 dana ostvarili smo impresivnih pet miliona pregleda i više od 700 hiljada sati gledanja, sa dosegom od nevjerojatnih 50 miliona na YouTubeu. 

Kada pretvorimo ovih 700 hiljada sati gledanja u godine, to znači da ste za samo tri mjeseca gledali više od 80 godina najbolje podcaste u Bosni i Hercegovini. Sve se poklopilo, mi proslavili 80 godina postojanja, a vi nas nagradili sa 80 godina gledanja, hvala vam!

Kakav kraj godine i kakav uspjeh, ponosni smo i zahvalni, a možemo vam samo reći da ćemo nastaviti još bolje i jače, uz sadržaje koje volite da gledate i čitate.

Od tradicije do trendinga

Oslobođenje, kao najstariji medij u Bosni i Hercegovini s osamdesetogodišnjom tradicijom, kontinuirano postavlja standarde u novinarskoj profesiji, gradeći svoj ugled kroz desetljeća predanosti informiranju javnosti. 

Danas, u svojstvu medijske grupacije, ne samo da imamo kvalitetne dnevne novine, vodimo televiziju i portale, već smo proširili svoje horizonte stvaranjem jedinstvene platforme za podcaste, www.podcastoslobodjenje.ba

Na našoj platformi, možete pronaći širok spektar aktuelnih političkih, društvenih i sportskih tema. Za one koji traže opuštanje i zabavu, pripremili smo podcaste koji će vas razveseliti i uljepšati dan, uz super-zanimljive goste i karizmatične voditelje.

Svojom in-house produkcijom, trenutno kreiramo 13 različitih podcasta, dostupnih ne samo u video formatu već i na svim vodećim audio platformama. Ponosno ističemo da je Oslobođenje, prema podacima Socialbladea, ne samo najjači podcast kanal u Bosni i Hercegovini, već i drugi najjači u regiji, odmah iza pionira iz Hrvatske, Podcast Inkubatora. Nerijetko smo sa našim podcastima ušli na youtubeove trending liste.

Kvalitetan sadržaj ne poznaje granice

Ova popularnost i kvalitetan sadržaj ne poznaje granice, s iznimnim brojem gledatelja u Srbiji, Hrvatskoj, Njemačkoj, Crnoj Gori, Sloveniji, SAD-u, Austriji i drugim zemljama.

Osim na YouTubeu, naši podcasti su dostupni i na svim vodećim audio platformama. Široka dostupnost potvrđuje kvalitetu naših sadržaja, s više od 16 hiljada slušanja u posljednjih 90 dana.

Vođeni sloganom “Više od klika”, a usmjereni tradicijom i vrijednostima Oslobođenja, mi oblikujemo medijsku scenu ne samo u Bosni i Hercegovini već i šire. Ostanite s nama jer ono što smo pripremili je, bez lažne skromnosti, odlično.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru/autorici

Pogledajte još neke podcaste