Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Vino kao proizvod mora imati priču – Nazdravite s nama

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

„Započe Nikola, nastavi Ante, prihvati Marko, slijedi Antun, ovjekovječi Božo i predade meni“, s ponosom voli reći Ozrenko Matić. Njegov sin Antonio, sedmi potomak obitelji Matić koji nastavlja dugogodišnju tradiciju, gost je 16. epizode podcasta Nazdravite s nama.

Vino Matić je iz Bodenika, krševitih brda iznad plodne rijeke Trebižat, gdje su smještene savremene plantaže žilavke i blatine. Ova vinarija iz Čapljine se ponosi ekološkim uzgojem vinove loze i upotrebom prirodnih koji njihovim vinima daju prepoznatljiv pečat.

Slušajte, gledajte i upoznajte Antonia Matića na www.podcastoslobodjenje.ba.

Sve epizode podcasta Nazdravite s nama  pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru/autorici

Vedrana & Giuliano Dodig, još uvijek zaljubljeni bračni par iz Splita, u vinskim krugovima poznati po nadimku The Dodigs. Nakon pedesete, (a do tada su se, kako kažu, naradili i umorili, odškolovali dijete i sve posložili na svoje mjesto), okrenuli su se najpitkijem hobiju. Njihova vinska priča počela je spontano i sramežljivo, a danas malo koji vinski događaj može proći ispod njihovog radara. Kroz putovanja, posjete vinskim regijama, različite vinske škole i edukacije, ljubav za vinom razvijala se i rasla. Za Vedranu i Giuliana, vino i hrana više nisu samo hobi, već stil života koji rado dijele na njihovom blogu “Drinking Up With The Dodigs”.

Pogledajte još neke podcaste