Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Miran Fabjan: Najveća greška mi je što sam udario ženu!

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Stiže i posljednja epizoda prve sezone Davcasta by Oslobođenje, a u goste nam dolazi Miran SloRocky Fabjan koji je u posljednih pola godine na regionalnoj MMA sceni napravio pravu pometnju.

Publici se u FNC-u nametnuo pobjedom Tome Spahovića pred prepunom Zetrom, a nakon toga pobjedom Žgele te na kraju prozivanjem jednog od najboljih boraca Srbije ikada, Darka Stošića.

U razgovoru sa Davidom, otvoreno je govorio o različitim temama iz privatnog života, poput grešaka koje su ga najviše koštale, među kojima izdvaja konzumiranje droge i alkohola. Ipak, spas je pronašao u vjeri te smatra da je prelaskom na islam postao bolji čovjek, sin, otac i borac. Posebno se kaje zbog fizičkog napada na suprugu, zbog čega je završio u zatvoru.

O ovim i mnogim drugim temama, nikad emotivnije i iskrenije, govoriće SloRocky, ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio  kickboxer teške kategorije Dževad Poturak “BH Machine” pogledajte OVDJE

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste