Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Opet Laka: Šta ono bi mozak?

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Uz pomoć planeta i bez imalo retrogradnosti, kroz prvi “Opet Laka” podcast, ovoga petka u 20 sati, vodiće vas regionalno poznata astrologinja Dalida Azinović.

Dalida je studije astrologije završila u Beogradu i već duže od 10 godina mijenja živote ljudi koji dođu do nje. Šta to u osnovi znači i šta je suština astrologije, natalne i solarne karte? Mogu li nam planete reći hoćemo se udati, oženiti, umrijeti?

Šta je pouzdanije – grah ili natalna karta? Da li je non-stop retrogradni Merkur ili Bosna i Hercegovina? Šta to bješe mozak?Koliko ime određuje čovjeka? Zašto miješamo navike i rituale i zašto nesvjesno prije biramo odricanje od ovog drugog, zašto je slobodna volja magični štapić života koji svi imamo, samo su neke od tema o kojima će razgovarati profesionalni pjevač, a uskoro I profesionalni gost Laka i profesionalna astrologinja i možda ne voditeljica, ali zasigurno “zvijezda vodilja” mnogih, Dalida Azinović.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste