Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

I Penelope Cruz jede balkanski doručak – Zdraviji sa Amelom Ivković O'Reilly

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Jeste li znali da pašteta ne mora nužno biti nezdrava? Da, to je istina, a to su nam potvrdile naša nutricionistica Amela Ivković O'Reilly i njena gošća Mirsada Kardribašić, senior brand building manager u Atlantic Grupi, ili tačnije u Argeti.

Argeta je prisutna u 27 zemalja svijeta, a broj jedan je u Evropi, kada je riječ o mesnim i ribljim paštetama.

Kako je pašteta obilježila naša djetinjstva i šta ona nama predstavlja saznajte u novoj epizodi Zdraviji sa Amelom Ivković O'Reilly.

Kako su započeli posao proizvodnje zdrave paštete i šta ih je inspirisalo da idu u ovom pravcu? U čemu Argeta razlikuje od tradicionalnih pašteta na tržištu, saznajte u subotu u 19 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta Zdraviji sa Amelom Ivković O‘Reilly u kojoj je gost bio Edin Vreto OVDJE

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autorici

Amela Ivković O’Reilly diplomirana je nutricionistica, a trenutno pohađa magistarski studij na Middlesex univerzitetu u Londonu. Član je udruženja nutricionista Irske, udruženja nutricionista Velike Britanije i kraljevskog medicinskog udruženja Velike Britanije. Sarađuje sa stručnjacima na polju nutricionizma, herbalizma, osteopatije, refleksologije, akupunkture, kognitivne psihologije i sporta, a svoje znanje putem edukativnih postova, kao i kreativnih recepata, redovno dijeli sa blizu 30K pratitelja na društvenoj mreži Instagram.

Pogledajte još neke podcaste