Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Džemal Berberović: Da nisam imao oštar jezik, bolje bih prošao – (IN)Direkt

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Iz Rogine ulice, preko šljake Koševa do BayArene. Džemal Berberović je postao šampion Premijer lige i dvostruki osvajač Kupa sa svojim Sarajevom. Najdublji trag je ostavio u bugarskom Litexu gdje je također osvajao trofeje i igrao Kup UEFA.

Igrao je još u Njemačkoj, Rusiji i Turskoj, predstavljajući reprezentaciju Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Svjetsko i Evropsko prvenstvo.

Kakav je osjećaj potpisati za Bayer iz Leverkusena? Šta je razlog uspjeha šampionske generacije FK Sarajevo? Kako je proveo 5 godina igrajući u Bugarskoj? Čujte brojne anegdote i iskustva iz karijere Džemala Berberovića u 21 sat  na www.podcastoslobodjenje.ba.

Ukoliko ste propustili prethodnu epizodu podcasta (IN)Direkt-a u kojoj je gost bio Irfan Peljto pogledajte je OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste