Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Irfan Peljto: Tendenciju ne možemo dokazati – (IN)Direkt

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Irfan Peljto je gost devete epizode podcasta (IN)Direkt. Pored činjenice da više od decenije sudi matičnu Premijer ligu, redovno je arbitar na utakmicama Lige prvaka i Evropske lige. Peljto je član organizacija FIFA i UEFA te se nalazi na listi kandidata za Svjetsko prvenstvo, što ga čini najboljim bh. nogometnim sudijom.

Govorio je o svojim počecima i razlozima bavljenja ovim poslom. Kakav je osjećaj suditi sarajevski derbi? Kako se priprema za utakmice i nosi sa pritiskom? Ko su za njega najneugodniji igrači i treneri u Premijer ligi? Odgovore na ova pitanja i mnoga druga saznajte večeras u 21 sat na  www.podcastoslobodjenje.ba.

Ukoliko ste propustili prethodnu epizodu podcasta (IN)Direkt-a u kojoj je gost bio Muamer Svraka pogledajte je OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste