Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Disciplina će vas odvesti tamo gdje motivacija nikad neće – Zdraviji

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Jeste li znali da postoji nekoliko vrsta joge, svaka za baš ono što je vašem umu i tijelu potrebno?

Prije godinu dana Ada Vuk je izašla iz svoje struke, tačnije iz farmacije. Prije tri godine je osnovala brend odjeće za žene „Kaur“ koji je inspirisan jogom i tim načinom življenja, jer je Ada i učiteljica joge više od decenije. Joga je, kako ona kaže, način na koji živi.

Ada će nam u novoj epizodi podcasta Zdraviji sa Amelom otkriti i koliko i kako prakticiranje joge može da pomogne trudnicama kao i novopečenim majkama.

Jeste li znali da u zlatno doba Chicago Bulls-a kada je za njih igrao Michael Jordan da su svi košarkaši radili jogu? A činjenicu da joga nije stvorena za žene, već za muškarce?

Mnogo zanimljivih činjenica i informacija o zdravom životu i jogi vas očekuje u subotu u 19 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta Zdraviji sa Amelom Ivković O‘Reilly u kojoj je gost bio David Čerkez OVDJE

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autorici

Amela Ivković O’Reilly diplomirana je nutricionistica, a trenutno pohađa magistarski studij na Middlesex univerzitetu u Londonu. Član je udruženja nutricionista Irske, udruženja nutricionista Velike Britanije i kraljevskog medicinskog udruženja Velike Britanije. Sarađuje sa stručnjacima na polju nutricionizma, herbalizma, osteopatije, refleksologije, akupunkture, kognitivne psihologije i sporta, a svoje znanje putem edukativnih postova, kao i kreativnih recepata, redovno dijeli sa blizu 30K pratitelja na društvenoj mreži Instagram.

Pogledajte još neke podcaste