Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

David Čerkez: Bitnije je slikati se u teretani nego odraditi dobar trening – Zdraviji

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Današnjim generacijama je možda i teže da žive zdrav život, iako imaju više izbora i sve je na dohvat ruke. Generacije 60-ih, 70-ih i 80-ih nisu imale informacije kako kvalitetno da se hrane, kako da vježbaju ili kako da kvalitetno utroše svoje vrijeme, ali za razliku od generacije koje su došle poslije, nisu bili izloženi netačnim informacijama od kojih vrve društvene mreže.

Kako da jedna mlada osoba razluči šta je dobra i tačna informacija, čiji savjet da sluša, saznat ćemo u podcastu Zdraviji sa Amelom Ivković O'Reilly i njenim gostom, našim podcasterom Davidom Čerkezom čiji podcast Davcast imate priliku gledati i slušati svakog ponedjeljka u 20 sati na našim platformama.

David nam je otkrio i sa kojim izazovima se mladi suočavaju danas i kako nam društvene mreže mijenjaju kvalitet života.

Ispitujemo li šta konzumiramo i na koji način to možemo raditi saznajte u subotu u 19 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta Zdraviji sa Amelom Ivković O‘Reilly u kojoj je gošća bila Mirsada Kadribašić pogledajte OVDJE

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autorici

Amela Ivković O’Reilly diplomirana je nutricionistica, a trenutno pohađa magistarski studij na Middlesex univerzitetu u Londonu. Član je udruženja nutricionista Irske, udruženja nutricionista Velike Britanije i kraljevskog medicinskog udruženja Velike Britanije. Sarađuje sa stručnjacima na polju nutricionizma, herbalizma, osteopatije, refleksologije, akupunkture, kognitivne psihologije i sporta, a svoje znanje putem edukativnih postova, kao i kreativnih recepata, redovno dijeli sa blizu 30K pratitelja na društvenoj mreži Instagram.

Pogledajte još neke podcaste