Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Bratstvo i jedinstvo se zadržalo samo među kriminalcima – U kontru sa Draganom Markovinom

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Aleksandar Reljić, istraživački novinar, aktivist i autor dokumentarnih filmova, Novosađanin bokeljskih korijena i autor filma “Mamula all inclusive” koji je prikazan na ovogodišnjem SFF- u, gost je podcasta U kontru sa Draganom Markovinom, prvog u novoj sezoni. 

Sa Markovinom je razgovarao o filmu, regionalnoj sceni, njegovom Novom Sadu i demografsko-političkim promjenama koje su pogodile taj grad, o antifašizmu i njegovoj poziciji danas, nasljeđu Jugoslavije i današnjoj Srbiji.

Podcast U kontru sa Draganom Markovinom slušajte i gledajte ove subote u 21 sat.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Dragan Markovina – povjesničar, publicist i pisac. Predavao je deset godina na Odsjeku za povijest Filozofskog fakulteta u Splitu, autor je dvanaest knjiga, redovni suradnik niza medija i portala na postjugoslavenskom prostoru, dobitnik nagrada “Mirko Kovač” i “Zdravko Grebo” te pokretač “Korčula after Party-ja”, suvremene inačice Korčulanske ljetne škole.

Pogledajte još neke podcaste