Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Zeka Turković: Najbolji igrač Sarajeva radi na parkingu – (IN)Direkt 005

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Gost pete epizode podcasta (IN)Direkt je Almir Turković. Fudbalska karijera ga je vodila od rodnog Sarajeva preko Austrije, Meksika i Japana. Najveći trag je ostavio u FK Sarajevo sa kojim je osvojio titulu prvaka i kup, dok je s Hajdukom bio dvostruki prvak Hrvatske i osvajač kupa. Trenutno radi kao skaut u NK Osijek.
O njegovom životnom putu, sa popularnim Zekom je razgovarao Sanel Konjhodžić. Zanimalo ga je kako je završio u dalekom Meksiku i kako je bilo igrati u Japanu.

Da li je istina da je ponikao u Željezničaru? Je li ljepše igrati u Hajduku ili Sarajevu? O Turkovićevoj percepciji bh. fudbala te mnogim anegdotama i temama, saznajte više u novom izdanju podcasta (IN)Direkt.

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja saznajte večeras u 21h na u podcastu (IN)Direkt.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste