Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Vjerovao sam pogrešnim ljudima i zbog toga zamalo ostao potpuno slijep – Opet Laka 013

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

David Čerkez, osamnaestogodišnjak iz Mostara, autor najgledanijeg podcasta u regionu “Davcast”, koji novo poglavlje uskoro počinje upravo u Oslobođenju, gost-voditelj je prvog novosezonskog izdanja podcasta Opet Laka.

David nam je ispričao kako je od malenog dječaka sa narušenom sposobnosti vida i nerijetkog ismijavanja od strane vršnjaka, izrastao u vrijednog i uspješnog mladog čovjeka.

Koliko ga je koštalo što je vjerovao ljudima? Na koji način pronalazi motivaciju i zahvalnost? Pokušao je i približiti Laki koja je “caka” novokomponovane muzike te kako ona, uz društvene mreže, utiče na mlade.

Koliko je Davidu značajan prelazak u Oslobođenje te šta nam sprema u novoj sezoni koja je iza ugla, slušajte i gledajte ovog petka u 20 sati

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste