Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Vinarstvo nije za nestrpljive – Nazdravite s nama

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

U našoj novoj vinskoj priči, ugostićemo oca i sina, Zdenka i Tomislava  Milasa. Zdenko Milas, u duši vječni roker, nakon trideset godina odvjetničko odijelo zamjenjuje radnim kombinezonom i samouvjereno kreće u obnovu hercegovačkih vinograda. Kroz tradiciju kao vječnu inspiraciju, polako, ali sigurno, gradi svoju vinsku priču u kojoj mu pomaže i sin Tomislav.

Kako je pradeda Milas zasadio prvi vinograd u Ljubuškom, zašto su se odlučili nastaviti porodičnu tradiciju?

Sa gostima su Vedrana i Giuliano razgovarali i o festivalu vina koji se organizuje u Ljubuškom, podršci lokalne zajednice vinarima na prostoru ovog grada te šta vinariju Milas čini toliko posebnom.

Podcast “Nazdravite s nama” slušajte i gledajte ove srijede u 20 sati.

Prethodnu epizodu podcasta “Nazdravite s nama” u kojoj je gost bio Andrija Vasilj  pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru/autorici

Vedrana & Giuliano Dodig, još uvijek zaljubljeni bračni par iz Splita, u vinskim krugovima poznati po nadimku The Dodigs. Nakon pedesete, (a do tada su se, kako kažu, naradili i umorili, odškolovali dijete i sve posložili na svoje mjesto), okrenuli su se najpitkijem hobiju. Njihova vinska priča počela je spontano i sramežljivo, a danas malo koji vinski događaj može proći ispod njihovog radara. Kroz putovanja, posjete vinskim regijama, različite vinske škole i edukacije, ljubav za vinom razvijala se i rasla. Za Vedranu i Giuliana, vino i hrana više nisu samo hobi, već stil života koji rado dijele na njihovom blogu “Drinking Up With The Dodigs”.

Pogledajte još neke podcaste