Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Vina sa ovih prostora su pili i bečki, i rimski carevi – Nazdravite s nama

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Nastavljamo naše vinske priče, ovoga puta kroz razgovor sa vinarom Andrijom Vasiljem.

Andrija Vasilj prvenstveno je čovjek vizije, neumorni tragač mehanizama kojima bi otvorio put hercegovačkom vinarstvu i ucrtao ga u vinsku kartu svijeta čemu svjedoče i njegova brojna priznanja i šest medalja, od toga tri zlata, koja je ove godine na prestižnom ocjenjivanju vina Decanter World Wine Awards dobio za svoja vina. Nametnuo se kao neizostavna karika i pokretač novog hercegovačkog vinskog vala.

O svom životnom i vinskom putu sa našim The Dodigs-ima ove srijede u 20 sati u novom izdanju podcasta “Nazdravite s nama” .

Prethodnu epizodu podcasta “Nazdravite s nama” u kojoj je gost bio Josip Brkić, vlasnik vinarije “Brkić” iz Čitluka i prvi biodinamičar u BiH pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru/autorici

Vedrana & Giuliano Dodig, još uvijek zaljubljeni bračni par iz Splita, u vinskim krugovima poznati po nadimku The Dodigs. Nakon pedesete, (a do tada su se, kako kažu, naradili i umorili, odškolovali dijete i sve posložili na svoje mjesto), okrenuli su se najpitkijem hobiju. Njihova vinska priča počela je spontano i sramežljivo, a danas malo koji vinski događaj može proći ispod njihovog radara. Kroz putovanja, posjete vinskim regijama, različite vinske škole i edukacije, ljubav za vinom razvijala se i rasla. Za Vedranu i Giuliana, vino i hrana više nisu samo hobi, već stil života koji rado dijele na njihovom blogu “Drinking Up With The Dodigs”.

Pogledajte još neke podcaste