Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Vaso Bakočević: Meč sa Croatom je namješten! – Davcast

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

U novogodišnjem izdanju  Davcasta by Oslobođenje, David će ugostiti legendarnog Vasu Bakočevića,  jednog od najpopularnijih MMA boraca na Balkanu.

Vaso je upravo  iz ljubavi prema ovom sportu sa 18 godina napustio školu i preselio se iz Crne Gore u Beograd. Bio je to najteži period koji pamti – sam, u potrazi za društvom i svojim mjestom pod suncem, a sve to nosilo je velike izazove.

Kao mali je, kako kaže, pravio dosta grešaka, ali poslušnost i poštovanje čuvao je za svoju porodicu, koja mu je uvijek na prvom mjestu.

Vaso ekskluzivno za Davcast priznaje da je meč sa njegovim suparnikom Croatom, koji je proteklih mjeseci bio u jeku interesovanja javnosti, zapravo namješten, a da ga uskoro očekuju dva važna meča.

Koliko je MMA borca promijenilo roditeljstvo, da li nailazi na razumijevanje i podršku od strane svoje supruge, između ostalog, biće teme nove epizode Davcasta koji možete slušati i gledati ovog ponedjeljka u 20 sati.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio  Bogdan Lalović, poznatiji kao SerbianGamesBL  pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste