Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

U kontru sa Markovinom: Prema Kusturici osjećam jedan veliki prezir

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ove nedjelje, u novom izdanju podcasta U kontru sa Markovinom, razgovaramo sa bosanskohercegovačkim književnikom Mustafom Zvizdićem.

Ispričao nam je kakve ga uspomene vežu za Fudbalski klub Željezničar te kakva iskustva nosi iz ratnog Sarajeva. Jedva od tema podcasta bila je, svakako, i njegova knjiga “Praški metro”, ali i osjećaj jadranskog i evropskog prostora iz perspektiva ova dva sagovornika, a dotakli su se i AndrićaKrleže, te Emira Kusturice.

Podcast U kontru sa Draganom Markovinom slušajte i gledajte nedjeljom u 21 sat.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Dragan Markovina – povjesničar, publicist i pisac. Predavao je deset godina na Odsjeku za povijest Filozofskog fakulteta u Splitu, autor je dvanaest knjiga, redovni suradnik niza medija i portala na postjugoslavenskom prostoru, dobitnik nagrada “Mirko Kovač” i “Zdravko Grebo” te pokretač “Korčula after Party-ja”, suvremene inačice Korčulanske ljetne škole.

Pogledajte još neke podcaste