Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

U kontru sa Markovinom: Ovo je početak Vučićevog kraja

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

O situaciji na Kosovu i o aktuelnim protestima protiv Vučićeve vlasti u Srbiji, slušajte i gledajte u podcastu U kontru sa Draganom Markovinom ove nedjelje u 21 sat.

U novom izdanju podcasta U kontru sa Draganom Markovinom ugostićemo Milivoja Bešlina, historičara i višeg naučnog saradnika Instituta za filozofiju i društvenu teoriju Univerziteta u Beogradu.

Dva historičara razgovarala su o Aleksandru VučićuVojislavu Koštunici i Zoranu Đinđiću te Bešlinovom odnosu prema historijskom revizionizmu. Ispričao nam je Bešlin o historiji Instituta za filozofiju i društvenu teoriju na kojem radi, a koji vuče korijene iz čistke profesora šezdesetosmaša i čiji su zaposlenici bili ključni ljudi kompletne političke scene u Srbiji devedesetih.

O smijenjenim srpskim liberalima, situaciji na Kosovu i onome što je ostalo od vojvođanske autonomije te o aktuelnim protestima protiv Vučićeve vlasti u Srbiji, slušajte i gledajte u podcastu U kontru sa Draganom Markovinom ove nedjelje u 21 sat na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeGoogle PodcastsApple PodcastsDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM, i na O kanalu.

Ukoliko ste propustili prethodnu epizodu u kojoj je gost bio Dragan Golubović možete je pogledati OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Dragan Markovina – povjesničar, publicist i pisac. Predavao je deset godina na Odsjeku za povijest Filozofskog fakulteta u Splitu, autor je dvanaest knjiga, redovni suradnik niza medija i portala na postjugoslavenskom prostoru, dobitnik nagrada “Mirko Kovač” i “Zdravko Grebo” te pokretač “Korčula after Party-ja”, suvremene inačice Korčulanske ljetne škole.

Pogledajte još neke podcaste