Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

U BiH ne postoji vinarija sa lošim vinima – Nazdravite s nama

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Vinarija Puntar iz Neuma je mlada obiteljska vinarija koja je 2018. na hercegovačkom vinskom nebu eksplodirala poput supernove i ostavila trag. Prijatelji od djetinjstva, Kristijan Raguž kao vrsni enolog sa bogatim iskustvom i Marin Babić kao izvršni direktor, čine savršen tandem za pobjeđivanje.

Njihove kupaže Saint i Sinner te novi hrabri spoj vranca i trnjka u novom vinu 69, izdvajaju ih od drugih i čine drugačijim. Taj spoj kreativnosti, znanja i poduzetništva odaje dojam kako vinarija Puntar ima savršen plan, program i ambiciju kako postati jedna od vodećih hercegovačkih vinarija.

Podcast “Nazdravite s nama” slušajte i gledajte ove srijede u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta “Nazdravite s nama” u kojoj su gosti bili Josip i Vjeko Marijanović  pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru/autorici

Vedrana & Giuliano Dodig, još uvijek zaljubljeni bračni par iz Splita, u vinskim krugovima poznati po nadimku The Dodigs. Nakon pedesete, (a do tada su se, kako kažu, naradili i umorili, odškolovali dijete i sve posložili na svoje mjesto), okrenuli su se najpitkijem hobiju. Njihova vinska priča počela je spontano i sramežljivo, a danas malo koji vinski događaj može proći ispod njihovog radara. Kroz putovanja, posjete vinskim regijama, različite vinske škole i edukacije, ljubav za vinom razvijala se i rasla. Za Vedranu i Giuliana, vino i hrana više nisu samo hobi, već stil života koji rado dijele na njihovom blogu “Drinking Up With The Dodigs”.

Pogledajte još neke podcaste