Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Tomo Spahović: Razočarao sam sarajevsku publiku – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ovog ponedjeljka u Davcast studio stiže sarajlija Tomo SpahovićMMA borac. U njegovom najdužem intervjuu karijere, otkriva nikad ispričane detalje iz njegovog života i odrastanja, prvog ulaska u kavez, sparinga i saradnje sa Mirkom Filipovićem, ali i ubistvu iz odbrane zbog kojeg je u zatvoru proveo dugi niz godina.

Nakon svih loših životnih iskustava, Spahović ističe da je sport za njega najveća ljubav te da se nikada nije dogodilo da ne trenira duže od tri dana. Životni san mu je bio da upozna čuvenog Mirka Filipovića, da bi na kraju dobio priliku da mu bude sparing partner. 

Krajem 2023. godine imao je neslavan povratnički meč u kojem mu je protivnik bio iskusni Miran Fabjan – SloRocky. Spahović je priznao poraz, ali u Davcastu javno pozvao Fabrana na revanš.

Čemu ga je teško životno iskustvo naučilo, otkrivamo ovog ponedjeljka u 20 sati u novoj epizodi Davcasta na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio David Milovanović, poznatiji kao Beverly pogledajte OVDJE

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste