Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Toma Milovanović: Odustao sam od muzike jer nisam imao para! – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Toma Milovanović, mladi izvođač koji dolazi sa Kosova, popularnost je stekao  u poznatom showu Pinkove Zvezdice u kojem je zadobio veliku pažnju publike, a mnogi su mu, već tada, predvidjeli bogatu muzičku karijeru.

Nakon uspjeha u pomenutom showu, ubrzo upoznaje i one, ne tako lijepe, strane showbiznisa. Shvata da muzika nije jeftin “sport” te da je za ovu vrstu posla, osim talenta, neophodan i novac koji mu je često bio kamen spoticanja.

Nakon određenog perioda, slijedeći svoje snove, a uz pomoć oca, odlazi živjeti u Beograd, nakon čega je uslijedilo takmičenje u IDJSHOW-u. Pred samu prijavu na ovaj show, u kojem je stekao ogromnu popularnost, imao je dva izbora – ili da ostane u muzici ili upiše fakultet i školuje se za glumca. U ovoj nimalo jednostavnoj odluci, prevagnula je muzika.

Toma će kroz razgovor sa Davidom ispričati o odrastanju, životu, ulasku u svijet muzike te otkriti da li je gajio emocije prema Đani, koja je vječita poveznica sa njegovim imenom.  Novu epizodu Davcasta by Oslobođenje slušajte i gledajte ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Edin Mehić pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste