Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Svi nosimo svoje breme: Izgubio sam majku i počeo nekontrolisano jesti – Opet Laka

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Od pjevača, preko podcastera, Laka će, po svemu sudeći, završiti kao TikToker. Tridesettrogodišnji Sermed Maktouf iz Travnika, trenutno je jedan od najpopularnijih influensera u BiH, a ovoga petka dolazi u Opet Laka studio.

Sermed vodi bitku sa viškom kilograma i upravo je to glavni lajt motiv njegovih humorističnih videa koji dosežu milionske preglede. Iako su društvene mreže važan izvor Sermedove zarade, najvažnije su mu, kako kaže, poruke koje šalje. Trudi se ohrabriti ljude, naročito djecu, da prihvate sebe onakvim kakvi jesu i da je u redu imati viška kilograma, ali da nije u redu takav i ostati. Svemu ovome prethodili su neki nemili događaji iz njegovog života, koje će kroz razgovor sa Lakom podijeliti sa slušaocima i gledaocima Oslobođenje podcasta.

Laka je imao hiljadu i jedno pitanje – te algoritmi, te pregledi, pratitelji, lajvovi, pitanje je da li će ostati na mjestu stalnog gosta ili otići u TikTokere, stoga slušajte i gledajte Opet Laku, dok još ima – ovog petka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je bio Zlatan Fazlić Fazla pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste