Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Šta je prvo nastalo: Lepina, francuska kapa ili svemirski brod? – Opet Laka

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Mirza Mustafagić, poduzetnik, influenser, po profesiji pravnik, a u srcu ponosni Tuzlak, ovog petka stiže u goste kod našeg Lake.

Vjerovatno da ne postoji tema koju Mirza i Laka nisu prečešljali i jedno je sigurno – vi koji budete gledali ovu epizodu podcasta Opet Laka, super ćete se zabaviti, naučićete stvari za koje niste znali ni da su vam potrebne da znate i shvatićete da influenseri mogu biti puno više od onoga kako ih većina doživljava jer – sve je stvar izbora (a malo herca).

Osim velikog broja pratilaca na Instagramu, Mirza je omiljeni i na YouTubeu, gdje sa svojom mamom Amirom kreira urnebesne videe koje publika obožava gledati. Ipak, dolazak gospođe mame je ovoga puta izostao, pa je Laka primorao svog privremenog voditelja za objašnjenje – kako to da je Mirza nagovorio mamu da sa njim snima klipove, ali je nije uspio nagovoriti i da dođe kod Lake?

​Mirza je sa nama podijelio priču za primjer, priču o akciji prikupljanja novčanih sredstava za onkološko i hematološko odjeljenje Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli u kampanji pod nazivom “I ti možeš biti ta osoba” kojom je doslovno preko noći ujedinio Bosnu i Hercegovinu. U akciji kojoj su se pridružili mnogobrojni bh. influenseri, za samo jedan dan prikupljeno je 50. 000 KM, a za dvije sedmice čak 315. 000 KM.

Zbog čega je ponosan na svoj rodni grad, kako reaguje na negativne komentare koje svakodnevno dobija i hoće li uspjeti dogovoriti Lakin nastup u Tuzli, slušajte i gledajte ovog petka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je gost bio Haris Burina, bosanskohercegovački filmski i pozorišni glumac, pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste