Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Sharke i Bobi: LGBTQIA+ je najjači lobi koji vlada svijetom – Davcast

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Toksičnost, svađe i prepirke preplavile su društvene mreže danas, a u svemu tome, vrlo mali broj mladih kontent kreatora, put do publike pronalazi kroz pozitivan i šaljiv sadržaj.

Upravo je to stil gostiju treće epizode Davcasta u kojoj će David Čerkez razgovarati sa Milošem Šarićem Sharketom i Bobanom Rajovićem, poznatijim kao Mali Bobi, koji su trenutno jedni od najpoznatijih influensera u Srbiji.

Kako su im društvene mreže bile alat do boljeg života, na koji način su postigli popularnost i kakav odnos imaju prema tome, ko im je “najkrindž” osoba sa TikToka? Zašto je važno, uprkos svemu, ostati na zemlji, objašnjavaju Sharke i Bobi u trećoj po redu epizodi Davcasta ovog ponedjeljka u 20 sati.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste