Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Sestri sam prvoj rekao da sam gay: Otac me samo pitao jesam li sretan – Opet Laka

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Opet Laka studio ovog utorka stiže vaš i naš omiljeni kuhar Vjekoslav Vjeko Kramer, koji u svojoj Šta ću ručku kuhinji, svake druge nedjelje na O Kanalu, daje ideje za najbolje poslanice i poslastice.

Vjeko je nakon cijelog jednog života u gradu, u potpunosti izašao iz svoje konfor zone te se odlučio za život na selu. Živi u Batini, malom selu u Baranji i sa svojim partnerom vodi brigu o imanju i “blagu”, sretan u saživotu sa prirodom i životinjama.

Koliko je važno biti iskren prema sebi i drugima, kako je Vjekina najbliža okolina reagovala na činjenicu da je gay? Šta je zapravo sreća? Vjeko je sa nama podijelio i jedno posebno iskustvo koje razbija sve bh. tabue i stereotipe.

O djetinjstvu, odrastanju, prvim ljubavima, posebnoj ljubavi prema kuhanju, strahovima, u jednom potpuno otvorenom i spontanom razgovoru dva vječita dječaka u novom izdanju podcasta Opet Laka ovog petka u 20  sati.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je gost bio  najsnažniji čovjek u BiH i drugi najnažniji čovjek na svijetu – Nedžmin Ambešković pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste