Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Sergej Pajić: Veze su mi uzele puno vremena, kajem se!

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Od Pinkovih zvezdica, preko brojnih nastupa i hitova sa milionskim pregledima na YouTubeu, do studija Davcast by Oslobođenje, stiže Sergej Pajić.

Ovaj mladi Banjalučanin je napustio svoj rodni grad kako bi u Beogradu pohađao muzičku školu nakon koje je krenuo u potragu za slavom i uspjehom. Da je to bio pun pogodak, dokaz je i njegov posljednji hit u nizu naziva “Day Day”. Iako je tek na početku svoje muzičke karijere, Sergej je već nanizao nekoliko hitova poput “Kad podivljam”, “Kabul”, “Mia Bella” i “Zašto nisam tvoj”.

Poslije svake kiše izađe sunce, pa tako i u Sergejevom životu, naravno, sve to nakon mnogo uloženog rada i truda jer, osim velikih hitova, njegovu karijeru je obilježilo i nekoliko turbulentnih ljubavnih veza koje se i danas spominju na društvenim mrežama.

Svojevremeno je bio u vezi sa popularnom tiktokerkom Unom Kablar, poznatijom kao Uki Q, ova veza nije imala sretan kraj, baš kao ni ona poslije, sa Sandrom Dedijer. Šta je sada sa ljubavnim životom i cvjetaju li ruže, otkrio je Sergej u novoj epizodi Davcasta.

Najavio i duet sa jednom srbijanskom pjevačicom, a naš David je pokušao pogoditi ko je u pitanju. Da li je uspio pogoditi, saznajte u novoj epizodi Davcasta koja se emituje ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Frenkie pogledajte OVDJE.  

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste