Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Senijad Ibričić – Od Podgrmeča do Svjetskog prvenstva – (IN)Direkt

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Senijad Ibričić sportski direktor FK Sarajevo gost je sedmog izdanja podcasta (IN)Direkt.

Ibričić je svoju karijeru počeo u Podgrmeču iz Sanskog Mosta, a svoje zvjezdane trenutke je doživio u ekipi splitskog Hajduka. Član je generacije Zmajeva koja je obezbijedila plasman na svjetsku smotru fudbala u Brazilu 2014. godine. Po završetku bogate fudbalske karijere odlučio je ostati u fudbalu, radeći kao sportski direktor u Domžalama, odakle je i stigao na Koševo.

U novoj emisiji podcasta (IN)Direkt Ibričić je govorio o mnogim temama iz svog životnog i fudbalskog puta.

Kako je došao u NK Zagreb nakon neuspješnih proba u Hajduku i Željezničaru? Šta za Senijada znači dobijanje nagrade Hajdučko srce? Kako gleda na šest godina provedenih u Domžalama i da li su mu zamjerili prelazak na Koševo?

O prijateljstvu sa Edinom Džekom, ciljevima FK Sarajevo u ovoj sezoni i mnogim drugim pitanjima, saznajte više u novoj epizodi (IN)Direkta večeras u 21 sat na www.podcastoslobodjenje.ba.

Ukoliko ste propustili prethodnu epizodu podcasta (IN)Direkt-a u kojoj je gost bio  Admir Adžem pogledajte je OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste