Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Recept sretnog braka – da vam matičar bude Opet Laka

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ovog petka svjedočite iznenađenju koje smo priredili našem omiljenom stalnom gostu – u Opet Laka studio pozvali smo Samiru Baručiju Homoraš i Adila Homoraša, mladi bračni par koji je Laka prije nepune četiri godine vjenčao. Da, dobro ste pročitali. Pjevačpodcaster i vrlo povoljan matičar sa tendencijom podizanja naplate.

Bilo je potrebno neko vrijeme da se Laka sjeti otkud su mu poznata ova lica koja su jedan od najposebnih dana u životu imali želju podijeliti upravo sa njim.

Kako ide u braku, jesu li se “razmnožili”, ima li u zajedničkom životu muških i ženskih poslova, zašto se kod nas gledaju tuđa posla, a ne svoja?

Laka je Samiri i Adilu priznao kako je na njihovom vjenčanju na crno unio alkohol, ali bračni par mu je ovaj postupak jednoglasno “halalio” te su udruženim snagama uspjeli natjerati Laku i da zasvira.

Koliko je naše privremene voditelje koštala usluga matičara i kako je to sve izgledalo, otkrivaju nam ovog petka u 20 sati u novoj epizodi podcasta Opet Laka ovog petka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je bio Sermed Maktouf pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste