Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Ramo Isak: Ja sam najbogatiji čovjek u državi – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ovog ponedjeljka u studio Davcasta By Oslobođenje stiže pomalo neočekivan gost. David Čerkez će ugostiti ministra unutrašnjih poslova FBiH, Ramu Isaka

U jednom potpuno drugačije razgovoru, Ramo Isak će govoriti o privatnom životu te svim pozitivnim stvarima, ali i problemima sa kojima se susreće kao ministar. Osvrnuo se i na svoje odrastanje i djetinjstvo te istakao da je posao kojim se danas bavi osvarenje dječačkog sna.

O porodici, poslovima koje vodi te kako ga ljudi tretiraju na ulici, između ostalog, slušajte i gledajte u novoj epizodi Davcasta by Oslobođenje ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Marko Bojković, pogledajte OVDJE.  

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste