Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Podcast Opet Laka: Da li će Konaković uhljebiti Lakinu zaovu?

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ovog petka, u podcastu Opet Laka, potpuni obrt situacije! Elvir Laković Laka, inače, veliki antifan politike, ugostiće Elmedina Konakovića, ministra vanjskih poslova BiH.

Prva tačka dnevnog reda – tunel! Ostale – politika, pare, sport, dječije pjesmice, lopovluk, paravani, patriotizam i religija, snahe i zaove.

Zašto se Konaković u diplomatskom poslu osjeća kao trgovački putnik sa najboljim proizvodom na svijetu, je li imao više obožavateljica kao sportista ili kao političar, gdje cure pare?

Navija li za Srbiju kada igraju košarku, zbog čega ne podržava Povorku ponosa i kako smo dospjeli u stanje političke depresije? Laka je Konakovića ispitao i pjesmice koje pjeva svojim kćerkicama, ali i tražio zaposlenje za svoju snahu i zaovu, preko štele.

Kako je biti dijete radničke porodice, koji je to Konakoviću najljepši dio života i za čiji poster u dječačkoj sobi je jedino dobio dozvolu od oca, i još nekoliko ekskluziva u sasvim drugačijem razgovoru – ovoga petka u 20 sati.

A ko nije stigao pogledati epizodu sa Ildom Humić i Lakom to možete uraditi OVDJE ili na nekoj od platformi.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste