Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Pljugica ekskluzivno u Davcastu o razlazu sa Desingericom: Jedva čekam postati ćale

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, bivši youtuber, sada reper, a donedavno i dio dvojca o kojem region već neko vrijeme bruji, gost je nove epizode Davcasta by Oslobođenje.

Koje su Pljugicine neostvarene želje, kada planira postati “ćale”, na koji način je zaradio “brdo love” i gdje taj novac planira uložiti?

Pljugica će nam otkriti i kada stižu nove pjesme, ali i ekskluzivno ispričati o razlozima razilaženja sa Dragomirom Despićem Desingericom, sa kojim na regionalnoj sceni nastupa do 15. januara.

Kako je preko noći postao poznat i da li ga je ljubavni život promijenio, saznajte, između ostalog, u novoj epizodi Davcasta by Oslobođenje ovog ponedjeljka u 20 sati.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gošća bila Amna Alajbegović, pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste