Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Petrov: Napustio sam faks zbog muzike! – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ovog ponedjeljka u studio Davcasta By Oslobođenje dolazi tajnoviti Petrov. Popularni mladi treper iz Srbije koji je napravio veliki uspjeh u muzici. Njegove pjesme su u kratkom roku dostigle multimilionske preglede, a gdje god se pojavi privlači pažnju.

Petrov kaže kako se, uz dovoljno rada i truda, u životu sve može ostvariti. U Davcastu je pričao o tome kako se morao odreći mnogo toga, dok su drugi uživali.

Misteriozni izvođač jedino je poznat po svom umjetničkom imenu “Petrov” dok se za njegovo pravo ime i prezime u javnosti ne zna, jer je njegov identitet, kako kaže, manje bitan od onoga čime se bavi.

Vrijedi istaći da će njegovo gostovanje u Davcastu biti i njegov prvi intervju u karijeri. Našem Davidu je pričao o sebi, odrastanju u Nišu, stilu života koji nije tipičan za njegove vršnjake te naravno o muzici i nastajanju „Petrova“ kao još jednog predstavnika generacije Z u muzici.

Novu epizodu Davcasta slušajte i gledajte ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gošća bila Elektra Elit, pogledajte OVDJE.  

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste