Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Ovaj podcast će se daleko čuti: Neno Cooks sa grahom kod Lake

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Neno Svjetlanović, Zeničanin sa adresom u Sarajevu, informatičar koji kroz svoje kuharske čarolije, začinjene humorom, zabavlja publiku širom regiona, gost je novog izdanja podcasta Opet Laka

Na TikToku i Instagramu ga možete pronaći pod nickname-om Neno Cooks gdje, kako kaže, uspijeva fino i zaraditi.

Neno je “s vrata” donijevši grah, mislio “završiti” da mu Laka ne postavlja neugodna pitanja, ali ko je još Laki stao u kraj? Laka je Nenu, između ostalog, pitao i kako pronalazi žensku srodnu dušu te mu objasnio nekoliko finti za udvaranje, ali i objasnio mu kako da napravi keške.

Je li domaća, balkanska hrana, najbolja na svijetu, da li je bolji grah sa rebarcima ili bez, koja je cijena uspjeha na društvenim mrežama, da li to doslovno znači mijenjanje porodice i prijatelja za mali ekran, o mnogo tema kroz razgovor u novom izdanju podcasta Opet Laka koji od ove sedmice možete gledati svakog petka u 20 sati.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je gost bio Sabahudin Baho Topalbećirević pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste