Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Opet Laka: Za koliko bi para Laka ušao u politiku

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Kroz novu epizodu Oslobođenje podcasta Opet Laka vodiće vas Mirza Salković. Za sebe kaže da je propali muzičar i propali novinar, a danas uspješni PR menadžer.
Sa Lakom je razgovorao o muzici i politici u Bosni i Hercegovini,zajedničkim snagama pokušali su doći do odgovora na pitanja je li u BiH propadanje uspjeh, da li je ćutanje zlato, voli li se domovina na državnom budžetu, koji su njima “naši”, a koji “njihovi”?

Zapitali su se Mirza i Laka i zašto građani BiH glasaju za korupciju i da li to znači da nam je mazohizam u kodu? Dotakli su se Mocarta, Brege i Hende, a Laka je javno progovorio o cijeni svog obraza.

Podcast “Opet Laka” petkom u 20 sati gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTube, Apple Podcasts, Deezer, Spotify, Podcast Index, Amazon Music, TuneIn + Alexa, Podcast Addict, Podchaser, Pocket Casts, Listen Notes i Player FM, a utorkom u 21 sat na O kanalu.
I ne zaboravite se subscribeati za sadržaj koji ćete obožavati.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste