Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Opet Laka: Gdje su zalutali obzir, odgoj i maniri?

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ovog petka, u novom izdanju podcasta Opet Laka, ulogu (do)gosta-voditelja preuzima Admir Čular Gaga, član sarajevske hip-hop grupe Helem Nejse.

Zašto su Gaga i njegova ekipa izabrali teži put i zašto je upravo taj put ispravan? Da li su cajke u potpunosti osvojile Balkan i ima li još raje koja voli slušati dobru muziku? Gdje su zalutali obzir, empatija, odgoj i maniri?

Je li skuplji kvadrat groba ili stana? Mora li se u stranku da bi se kupio stan? Šta političari prave od ljudi i šta Gaga savjetuje mlađim bendovima, neka su od pitanja koja su otvorila ova dva umjetnika.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste