Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Opet Laka 011: Laku hipnotisao mađioničar

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Svima nam je ponekad potrebno malo magije, zar ne? Zato nam ovog petka u Opet Laka podcast stiže mađioničar-iluzionista Kenan Imamović koji se magijom bavi duže od 15 godina.

Slušateljima koji nas prate na audio platformama Oslobođenja, ovoga puta savjetujemo da nas i gledaju jer naprosto nismo mogli odoljeti mogućnosti da nam Kenan pokaže neke od svojih trikova, a pretpostavljate da je i Laka morao spremiti svog “keca u rukavu” kojeg jednostavno morate vidjeti!

Jesu li političari bolji mađioničari od samih mađioničara, koliko je važna psihologija u ovoj profesiji, koliko je internet uništio suštinsku zabavu i na koji način život može biti jedna čista magija bez korištenja niti jednog trika, zajedno otkrivaju Kenan i Laka ovog petka u 20 sati.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste