Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Opet Laka 009: Prilika stvara lopova – sirotinja broji do sto

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Koji grah se najdalje čuje, da li je Laka pristao napisati pjesmu za Amela i da li je Amel pristao Laki pjevati na svadbi koje neće biti, gledajte i slušajte u novom izdanju podcasta Opet Laka.

Opušteno, razigrano i ultra-zanimljivo, ovog petka u 20 sati u novoj epizodi podcasta Opet Laka u kojem ulogu gosta-voditelja preuzima bh. muzičar i ultimativni pobjednik svih muzičkih takmičenja u regionu, Amel Ćurić.

Od filozofskih pitanja poput onih o nastanku svijeta, preko korupcije, lopovluka, bakšiša, do muzike, neizostavne teme Opet Laka podcasta, posebno kada je naš stalni gost u društvu nekoga iz svoje branše.

Mora li se pjevati po svadbama da bi mogao živjeti, koji grah se najdalje čuje, da li je Laka pristao napisati pjesmu za Amela i da li je Amel pristao Laki pjevati na svadbi koje neće biti, gledajte i slušajte u novom izdanju podcasta Opet Laka, ovog petka u 20 sati.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste