Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Opet Laka 008: U Audiciji se nismo bavili političkim majmunima

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

U razgovoru sa Lakom, podijelio je iskustva o životu i radu u Americi, svojoj prvoj ulozi, nominaciji za kanadskog Oscara te o ulozi njegovog sina u Avataru.

Jasmin Geljo, legendarni glumac poznat kao Mima Šiš i Roki, koji već trideset godina živi i radi u Kanadi, ovog petka je gost-voditelj podcasta Opet Laka.

U razgovoru sa Lakom, podijelio je iskustva o životu i radu u Americi, svojoj prvoj ulozi, nominaciji za kanadskog Oscara te o ulozi njegovog sina u Avataru, jednom od najgledanijih filmova svih vremena.

Otkrio nam je i zašto su glumci sa slavenskog područja idealna opcija za “bad guys” uloge, a nezaobilazna tema ovog, kako Geljo kaže “nikad ljepšeg i pametnijeg razgovora”, bila je i legendarna Audicija, projekat koji se i danas voli i koji je kroz čisti humor pronašao put do publike u regionu i svijetu.

Podcast Opet Laka svakog petka u 20 sati.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste