Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Opet Laka 007: Poljubio sam muškarca

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ovog petka, kroz nešto drugačije izdanje podcasta Opet Laka, vodiće vas klinička psihologinja Danijela Ostojić.

Razgovor o važnim, običnim i neobičnim životnim temama, već na samom početku  pretvoriće se u svojevrsnu psihološku seansu, kroz koju ćete suštinski upoznati stalnog podcast gosta, Elvira Lakovića Laku, ali i sebe same.

Zašto su nam trauma i pasivna agresija u kodu? Koliko generacija treba proći da to iskorijenimo? Da li je slobodna volja direktno proporcionalna novcu? Jesmo li uračunljivi? Da li je normalno biti pošten? Kako razlikovati loše raspoloženje i depresiju? Zbog čega je za svakoga od nas važno ono što se dogodilo do naše 7. godine? Da li je sramota ne naći smisao života? Zanimljivo i drugačije – 60 podcast minuta koje će vas navesti da dobro promislite o svojim postupcima i ponašanju, prema sebi, prema okolini te spoznate uzroke koji do njih dovode.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste