Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Olivera Ćirković: Bolje da opet pljačkam, nego da snimam za TikTok – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Olivera Ćirković, bivša osuđenica koja je zatvorsku kaznu služila punih 30 godina, danas autorica knjige prodane u preko 120. 000 primjeraka širom regiona, ovog ponedjeljka gošća je Davcasta by Oslobođenje.

Sa Davidom je u 90 minuta podcast razgovora podijelila svoju životnu priču. Čemu je naučilo zatvorsko iskustvo? Da li bi sve isto ponovila?

Olivera je iznijela i stav o ženama i muškarcima danas. Ističe kako su žene postale slabe, a muškarci blagi i isprepadani, dok je kriminal za nju cirkus, a TikTok posljednji izbor koji bi mogla napraviti.

Ovu uzbudljivu epizodu Davcasta slušajte i gledajte ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio youtuber Stefan Delić, pogledajte OVDJE

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste