Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Nermin Bašić: I dan danas mislim da ih sve treba probušiti – (IN)Direkt 

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Gost četvrte epizode podcasta (IN)Direkt je Nermin Bašić. Bivši šef stručnog štaba FK Željezničar trenersku karijeru je počeo u rodnom Travniku. Vodio je NK Metalleghe-BSI od Druge lige FBIH do Premijer lige. Nakon polusezone u Siminom Hanu odlazi u Sloveniju, gdje uz ND Goricu u dva navrata vodi NK Radomlje.

Bašić je Sanelu otkrio okolnosti odlaska sa Grbavice te upečatljivih izjava “horuk” i “bušenje lopti”. Kakve uspomene nosi iz Željezničara? Šta je uzrok trenutnog stanja u klubu i šta nosi budućnost bh. fudbala?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja saznajte večeras u 21h na u podcastu (IN)Direkt.

Ukoliko ste propustili prethodnu epizodu podcasta (IN)Direkt-a u kojoj je gost bio Aleksandar Kosorić pogledajte je OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste