Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

NenoCooks: Muškarci su bolji kuhari od žena – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Neno Svjetlanović, Zeničanin sa adresom u Sarajevu, koji je desetogodišnje iskustvo u IT industriji zamijenio kuhanjem, stiže ovog ponedjeljka u studio Davcasta.

Sa svojim pratiocima, pod pseudonimom NenoCooks, uz specifičan humor koji publika obožava, svoje kulinarske zgode i nezgode, svakodnevno dijeli na društvenim mrežama.

Sa Davidom je razgovarao, ponajmanje o kuhanju, ponajviše od djetinjstvu, studentskim danima te nam je otkrio šta ga je u jednom trenutno navelo da ode živjeti u Zagreb, a prisjetio se i trenutaka kada je želio pokrenuti kulinarsku emisiju, ali tu želju, uslijed nedostatka novca, nije uspio dovesti do realizacije.

Ko je bolji kuhar, muškarci ili žene, da li žene vole kada muškarac vodi glavnu riječ u kuhinji te je li na nedavnom putovanju u Brazilu pronašao srodnu dušu, saznajte ovog ponedjeljka u 20 sati u novoj epizodi Davcasta by Oslobođenje na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gošća bila Antoina Čerkez pogledajte OVDJE.  

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste