Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Nemanja Milović: Ljudi propadnu u biznisu jer nemaju iskustvo!

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

U Srbiji je proglašen za Fitnes ličnost godine, poznat po svojoj rečenici „živi šest dana kao Novak Đoković i jedan dan kao Toma Zdravković“, profesor je sporta i fizičkog obrazovanja, trener i zagovarač zdravog života – Nemanja Milović.

U studio Davcast by Oslobođenje dolazi iz Srbije, tačnije iz Beograda. Za sebe kaže da ga je oduvijek zanimao samo sport, a ta velika ljubav se preselila i na društvene mreže gdje je ubrzo postao i veoma popularan. Njegovi savjeti postaju viralni i obaraju sve rekorde. Osim o edukaciji o treninzima, govori i o suplementaciji, jutarnjim i večernjim rutinama, snu, psihologiji i filozofiji. Jer kako Nemanja kaže „fora je u balansu“.

Nemanja i David su razgovarali o onome što svakoga muči kada je riječ o treniranju, a to je motivacija. Kako doći do nje i stvoriti radne navike. Govoreći o navikama i to onim ne toliko dobrim, došli su i do mobilnih telefona te koliko nam oni ustvari štete.

Ne brinite, nisu govorili samo o zdravlju i fitnesu, bilo je i onih uvijek zanimljivih i aktuelnih tema, poput muško-ženskih odnosa te raspodjele obavljanja kućanskih poslova.

– Muškarac i žena se svađaju, potom ne razgovaraju i ne pomire se, svi problemi se bacaju pod tepih. Kasnije se te stvari izvlače ispod tepiha, pa dolazi do još većih svađa, a i čestih razvoda, kaže Nemanja.

Zanimljiva epizoda vas očekuje ovoga ponedjeljka, slušamo se i gledamo u 20 sati u novoj epizodi Davcasta By Oslobodjenje na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gošća bila Mahira Hajdarspahić pogledajte OVDJE.  

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste