Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Navijača ima, ali koga da gledaju kad je sudac u glavnoj ulozi – Baho i Opet Laka

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Sabahudin Baho Topalbećirević, poznati bh. sportski komentator i novinar, gost-voditelj je novog izdanja podcasta Opet Laka. Baho je sa nekadašnjim napadačem Radničkog iz Goražda, Elvirom Lakovićem Lakom, pronašao pregršt tema za razgovor – Goražde je na nogama!

Da li bi Lakin evrovizijski “Pokušaj” bolje prošao da ga je Baho komentarisao, je li Baho kriv za poraze bh. reprezentacije, a Nedim Sladić za kišu?

Dotakla su se ova dva ljubitelja sporta i Bahinog filma o Toniju Kukoču te zaključili da u svakom žitu ne treba tražiti kukolj, već Kukoč.

Ima li zemlje gdje Baho nije bio, zbog čega Messi i Ronaldo trebaju zahvaliti Zlatanu Ibrahimoviću, kako je Edin Džeko postao omiljeni među navijačima Manchestera, zašto roditelji danas u svojoj djeci odmah vide Džeku, kako je došao do legendarnog Michaela Jordana, samo su neke od tema razgovora podcasta Opet Laka koji možete slušati i gledati ovog petka u 20 sati.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je gost bio Marko Stojanović Louis  pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste