Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Na Islandu mislili da sam sa Nacionalne Geografije: Ja sam ti iz Čajniča! – Opet Laka

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Stara je vijest da je pjevač iz Goražda Elvir Laković Laka već 20 godina rođeni Sarajlija. Ovog petka u goste mu stiže programer i muzičar iz komšiluka, Čajniča, koji je više od 10 godina rođeni Beograđanin.

Igor Šćepanović, u Bosni i Hercegovini zvani Šćepo, u Srbiji Šćepa, pored navedenog glavnog i glavnog sporednog posla, biciklom obilazi svijet, a svoje putešestvije sa publikom dijeli na Instagram profilu Šćepine vragolije.

Da li se avanturista rađa? Zbog čega su Šćepi draže zemlje trećeg svijeta? Treba li napraviti tunel koji će povezati Čajniče i Goražde i da li bi se u tom slučaju susret našeg stalnog gosta i privremenog voditelja, pri kojem su kliknuli na prvu, desio ranije?

O muzici, fizici, preko lavova, planinskih i “gradskih” meĐeda, Mrtvog mora, pustinja, šuma i zvjezdanog neba, do više od 90 minuta čiste Opet Laka avanture i smijeha, ovog petka u 20 sati slušajte i gledajte na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je su gosti bili Samira Baručija Homoraš i Adil Homoraš pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste