Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Moramo uspostaviti efikasniji zdravstveni sistem: Doktori se moraju staviti u poziciju pacijenta – Zdravstvo

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Otac i kćer, prof. dr. Šekib Sokolović i dr. Imana Sokolović Tahtović, gosti su prof. dr. Rasima Jusufovića u novom izdanju podcasta Zdravstvo – pogled iznutra.

U podcastu će razgovarati o razlozima zbog kojih su se opredijelili za medicinu, o razlikama u vrijeme studiranja sedamdesetih i danas, a prof. Sokolović Tahtović će sa nama podijeliti iskustva sa studija na prestižnom medicinskom fakultetu u Turskoj.

Šta nedostaje zdravstvenom sistemu u Bosni i Hercegovini i šta bi mijenjali, između ostalog slušajte i gledajte u novoj epizodi podcasta Zdravstvo – pogled iznutra na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

Prethodnu epizodu podcasta „Zdravstvo – pogled iznutra“ pogledajte OVDJE

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Prof. dr. Rasim Jusufović – etablirani stručnjak i senior lider i ekspert iz oblasti zdravstvene ekonomije. Profesor je na Univerzitetu Sarajevo School of Science and Technology i gostujući profesor na Medicinskom univerzitetu Beč, suosnivač je međunarodnog postdiplomskog studija iz zdravstvene ekonomike i direktor projekta uspostavljanja ASA bolnice, prve privatne opšte bolnice u BiH. Prof. dr. Jusufović stručnjak je za zdravstvenu ekonomiju sa doktoratom iz oblasti farmakoekonomije i zdravstvene ekonomije, trener jahanja, konjički sportista, muzičar, autor knjiga, udžbenika, privatni pilot, a sada i voditelj podcasta.

Pogledajte još neke podcaste