Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Miroljub Petrović: Ako misliš svojom glavom, bićeš maltretiran kao Novak Đoković – Davcast

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Miroljub Petrović, doktor filozofije, geolog, pseudo-naučnik, kreacionist, dolazi ovog ponedjeljka u Davcast by Oslobođenje. Njegove kontroverzne izjave i humor, uz specifičan žargon koji koristi, dovele su ga u žižu interesovanja javnosti.

Za dr. Petrovića kažu da je prije svega čovjek iz naroda. Protiv je novog “standardnog” načina života i poroka koji vrebaju mlade ljude. Splavovi, klubovi i diskoteke za njega su “minsko polje”, a loše žene “kamenjarke”.

David je sa svojim ovosedmičnim gostom u podcastu prošao neke od najaktuelnijih tema današnjice i uspio dobiti recept za pronalazak idealne žene. Razgovarali su i o važnosti roditeljstva i načinu na koji bi trebalo odgajati djecu, o slobodi i izboru.

Je li danas izazov razmišljati svojom glavom, koja je pozadina rata između Izraela i Palestine, kao i odgovore na mnoga druga pitanja o kojima se većina ne usudi govoriti, gledamo i slušamo ovog ponedjeljka u 20 sati.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Luka Bijelović Pljugica, pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste