Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Milan Tegeltija: Potreban nam je VAR – (IN)Direkt 002

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Gost drugog podcasta (IN)Direkt je Milan Tegeltija. Sa predsjednikom FK Borac, kojeg ne treba puno predstavljati, razgovarao je naš Sanel Konjhodžić. Želio je saznati ko je Milan Tegeltija privatno, šta mu znači Borac i otkud on kao predsjednik kluba?

Da li Borac uživa sudijsku protekciju? Treba li se popravljati suđenje u M:Tel Premijer Ligi i na koji način?

Milan je direktno odgovorio koga smatra konkurentom u utrci za titulu prvaka, šta misli o drugim klubovima i nivou lige. Da li novo pravilo o strancima pomaže ili šteti razvoju lige?

Sanel ga je proglasio twitter (X) zvijezdom, upitao za prava navijača te mogućnosti igranja reprezentacije BiH u Banja Luci. Odgovore na ova pitanja, kao i mnoga druga, možete saznati večeras u 21 sat kada govori Milan Tegeltija u podcastu (IN)Direkt.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste