Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Marko Bojković: Janko i ja smo zajedno namjestili meč! – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ovog ponedjeljka sa nama u studiju Davcasta by Oslobođenje je jedan od najperspektivnijih MMA boraca na Balkanu. Kada se njegovo ime spomene u ringu, nastaju problemi, a stručnjaci kažu kako bi kroz godinu dana mogao postati zvučno ime UFC-a.

Gost nove epizode Davcasta je Marko Bojković. Počeci njegove MMA karijere bili su još u Karavukovu, malom mjestu u Vojvodini gdje je odrastao, a danas je među najpoznatijim trenerima i stručnjacima u Beogradu.

Kaže kako je imao puno prepreka i problema da bi bio ono što je danas, ali da odustajanje nikada nije bila opcija. U Davcastu se prisjetio i perioda kada nije imao šta da jede te da je upravo zahvaljujući sportu svojoj porodici i sebi uspio obezbijediti dobre uslove za život.

odrastanju, nastavku profesionalne karijere, problemima u malom gradu, namještenom boks meču, slušajte i gledajte u novoj epizodi Davcasta by Oslobođenje ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gošća bila Olivera Ćirković, pogledajte OVDJE

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste